Този клоун съм го виждал! Още ли подскача? Няма да забравя, когато го видях за пръв път в търговския комплекс Елит и за сетен път по плевенската телевизия. Не, палячото не е същият! Но жената май е същата... Но да се върнем на темата. А тя сега е след дъжд - качулка! Днес го посетихме. Хареса ми, че не се пуши в заведението! На стъклото ясен надпис е лепнат да го видят замърсителите на околната среда. Вътре момичетата любезни, особено ми допадна тази вдясно. Така си и остана на своето място, както е на снимката. Продават бургери, може и нещо да пийнеш. По самото име се разбира, че продуктите са от пилешки неща. Нека има. За хора, които пазят диета може да е полезно.
Ами супер значи щом не се пуши и има забавления за деца и без това Плевен изпитва липса на разни центрове като МакДоналдс и Патиланци в София. Ще го видим и на живо тогава!
Момичето вдясно е много мило! Остава обаче загадка коя, или по-скоро чия е тази брюнетка на средната снимка, която е седнала на стола. Дали тя води децата или децата водят нея? Не че я искам, щото не сме от една класа, но рейтингът предполагам й е от най-високите. Сигурно трябва да е коледната елха на празника....