Съжалявам, но цените на стоките за тези скъпи дворци са пагубни за тях самите! Ако бяха намалили цената за хранене на закусвалнята, щях да ходя, щеше да имат клиентела и бизнеса да процъфтява! Тия не са ли ги учили, че в началото задължително се прави промоция!

Че една стока се надува само ако е крайно търсена. Сега няма да ходя, защото виждам че всичко е надуто, без значение какво ти предлагат! За дейноста на Мол разбирам по закусвалнята, която ни храни. Вместо например 80 ст. за десерт, вие трябва да платите 1.50 лв.

А една ризка от 120 лева как ни я предлагат? С цената на машината, която я ошила ли?

Те ли са по-големите играчи, аз в каква роля съм там - на балам? Няма да влизам при тях.

Ако така смятат да я карат, Мол и сродните му здания ще фалират, определено! 100% съм сигурен! Пък и предлагането на стоки стана повече от търсенето. Мол не е единственият, който предлага атрактивни неща. Същите могат да се намерят на добра цена от хиляди други места. Хората ще се откажат!
Трябва да отбележа и впечатлението си от свръх модерният стил - един важен и неотлъчен фактор това е музиката (най-модерната е - хаус от клуб "Канапе"), и асансьорът. Просто те потапя в екстаз!!!!