zapleven.com

Free Website Templatesphpbb3 styles

Central Mall Pleven

за оптика Visus Lux

Мнениеот flyhigh на Чет Дек 18, 2008 4:47 pm

Oбръщам се до онзи obektiven, който плюе по оптиката в мола. Аз съм техен клиент и не виждам този човек на кого е сърдит - като нямаш пари да си позволиш лукс, не ходи там пич!

Жената, която ме обслужи, е оптик и си разбира много добре от работата, защото преди ме е обслужвала дълги години в бившото Оптик Мат, в която в момента работят някакви лелички и тинейджърки и състоянието е плачевно.

Очилата, които си купих от Visus LUX, са на Ferre, с гаранция за произход и качество, стъклата са ми Rodenstock по каталог, а младата и лъчезарна докторка, която ме прегледа, е най-добрата на света! Ползвал съм услугите на други доктори, но човек като нея досега не бях срещал.

Отношението и вниманието, което получих, ме накараха да се почувствам специален и затова препоръчам на всеки да ги посети, защото цените им са абсолютно нормални и има за всекиго по нещо. Има рамки по 40 лв, но има и по 400 лв - на всеки според джоба, г-н/г-жо obektiven! И то не ментета, както твърди плювача, а рамки с гарантиран и доказуем произход.

Приключвам темата с пожелание за весели празници на всички ;-) !
flyhigh

Платено съобщение?

Мнениеот abc на Пет Дек 19, 2008 8:15 am

Колко е цената на кв. см. :)))

В Оптик Мат последно бях преди 3 години. Придружавах една девойка пожелала си дветни лещи. Лелята в оптиката явно страдаше от перманентен ПМС. Каза да чакаме някой. Някой дойде по някое време и без да си мие ръцете натисна девойката да и слага лещите. Естествената реакция на окото е да мига. Той и се развика, аз не издържах, казах му че е дърводелец и я изведох.

Толкова по въпроса.
Изображение Изображение
abc

Re: Central Mall Pleven

Мнениеот gogata на Сря Яну 07, 2009 2:47 pm

Нищо не разбрах. ABC, какво й беше на лелката? Да не ви се е покарала? :) Или заплашила? Примерно от сорта "като не ви изнася... има други"? :D Поне малко разкажи да стане достоверно. Предполагам ви е накарала да чакате, вие сте се възмутили и сте я засегнали лекичко. :roll: :lol:
Най-добрият тулбар - за най-добрите!
Изображение
gogata

Мнениеот abc на Чет Яну 08, 2009 10:55 am

Беше сърдита. Нацупена, тросната не само към нас, а към всички. Накрая че им опънах нервите - опънах ги, ама кат сте турнали магазин и имат клиенти да си ги гледат. Ако са сърдити да емигрират за Сибир и да си стоят там.

В Оптик Мат никога повече. Разбира се, нямам познат който да не знае и да не съм убедил, че там не трябва да ходи.
Изображение Изображение
abc

Мнениеот teddy.minkov на Сря Яну 14, 2009 10:12 pm

obektiven,
Прощавай, но да ти имам речника и възпитанието!....
За където и да ми говориш, инстинктивно съществото ми се поставя от страната на другия.
Не ми пречи че сънувам на английски. Дразнят ме китайските субтитри...
teddy.minkov

Мнениеот cumchovulcho на Съб Фев 21, 2009 1:29 pm

Много си е хубав мола. :)
Последна промяна cumchovulcho на Сря Юни 24, 2009 9:52 pm, променена общо 1 път
cumchovulcho

Мнениеот Wilson на Съб Фев 21, 2009 3:07 pm

Абе хубаво е молчето. като цяло има каде да си пръснеш парите в града, но дали има каде да ги изкараш :) всички знаем че разходите не могат да бъдат по-големи от приходите :)
Wilson

Central Mall Pleven

Мнениеот abc на Съб Фев 21, 2009 4:33 pm

Добри заплати и стандарт не се правят с молове, а с промишленост!
Изображение Изображение
abc

Предишна

Назад към Какво Ново в ПЛЕВЕН ?