АНКЕТА

 

Харесва ли ви новият МОЛ Панорама ?

Да , много

Има много какво да се желае

Не

 

Съновник - списък от А до Я с предсказаните думи
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я 
ЮБИЛЕЙ, ЮБИЛЯР - ако честваш на някого или ако ти си юбиляр в съня си, ще се радваш на почит и уважение от околните, с чест и достойнство ще доживееш дълбоки старини.

ЮГ, ЮЖЕН - сънуваш ли, че пътуваш на юг, скоро ще се почувстваш сигурен и защитен. Ако насън си в южна страна, предстоят ти горещи страсти. Ако духа южен вятър, пази се от остри заразни болести.

ЮДА - себе си ако сънуваш в тази роля, ще те предаде някой от близките ти. Ако в съня ти по някакъв начин присъства образът на Юда, значи си прекалено недоверчив, а е по-добре да се вслушаш в съветите на доверените си.

ЮЗДА (виж ВПРЯГ, КОН) - купуваш ли насън, ще напуснеш родината си. Ако държиш юзди в ръцете си, няма да се справиш с работата си достатъчно успешно. Ако слагаш юзда на животно, ще те натоварят с работа, която не ти е по сърце, но ще натрупаш полезен опит.

ЮЗИНА - в съня ти е знак за скрити дарби или способности, които трябва да изявиш и да използваш.

ЮЛАР (виж КОН) - ако носиш в съня си, наяве ти предстоят сериозни пречки и трудности. Ако успееш да го сложиш на кон, ще преодолееш препятствията и спънките по пътя си.

ЮЛИ - месец в съня предвещава дълго приятелство с наскоро срещнат човек.

ЮМРУК - че свиваш или удряш някого с юмрук, сънуваш ли, наяве ти предстои скарване, кавга. Ако насън те ударят с юмрук, неоснователно ще се разсърдиш на приятел. Ако гледаш юмручен бой, ще имаш затруднения в работата си, може да загубиш пари заради необмислени постъпки.

ЮНАК (виж ГЕРОЙ) - ако видиш в съня си, ще получиш изгодно предложение, ще се радваш на успех. Ако ти си юнак, най-вероятно ще претърпиш сериозен финансов удар, ще преживееш критичен период.

ЮНГА (виж МОРЕ, МОРЯК) - ако си насън, предстои ти пътешествие. Ако видиш юнга, ще се влюбиш в непознат/а.

ЮНЕЦ, ЮНИЦА - да сънуваш, е добър знак: ще се радваш на добро здраве и на многобройни успехи, защото моментът е подходящ да се изявиш и да докажеш способностите си. Ако галиш юнец или юница в съня си, ще имаш добри и верни приятели. Ако животното умре или ако го колиш, ще се провалиш в някаква работа.

ЮНИ - месец в съня ти е обещание за извънредни постижения в работата ти. Ако обаче природата или обстоятелствата не са такива, каквито обикновено са през юни, значи ти предстои дълъг период на сърдечна тъга. Ако сънуваш месец юни през зимата, скоро ще се впуснеш в необмислена любовна авантюра.

ЮНКЕР (виж КАДЕТ) - ако се сънуваш, напразно ще похабиш силите и енергията си в безсмислени пререкания и свади. Ако насън видиш юнкер, ще обидиш приятел с недоверието си или с несдържани думи и прибързани реакции.

ЮНОША (виж МЛАД, МОМЧЕ) - сънуваш ли се, ще чуеш добри думи за себе си. Ако видиш юноши в съня си и им завиждаш за младостта, наяве ще се опиташ да подновиш старите си занимания или да съживиш отдавна изоставени планове.

ЮПИТЕР - в съня е знак, че предстоят недоразумения и конфликти, предизвикани изцяло от добри намерения, които по стечение на обстоятелствата ще се превърнат в непреодолими препятствия.

ЮРГАН - ако сънуваш, чакат те приятни изненади, успехи и радости. Ако е стар и мръсен, ще имаш проблеми в дома и семейството си. Ако юрганът ти гори, може да загубиш голямо състояние. Ако купуваш или шиеш юрган, ще сключиш изгодна сделка. Ако переш или изтупваш юргана си, значи сам пропъждаш щастието си.

ЮРДЕК, ЮРДЕЧКА (виж ГЪСКА, ПАТИЦА) - в съня предвещават парични печалби. Ако птиците те нападат, ще имаш дребни парични разходи или загуби. Ако плуват, ще се радваш на финансово спокойствие, ако летят - ще получиш повишение, а ако сънуваш юрдек и юрдечка с малки юрдечета, ще се радваш на разбирателство и берекет в семейството.

ЮРИСТ, ЮРИСКОНСУЛТ (виж АДВОКАТ, ПРАВО, ПРАВИСТ) - в съня са предупреждение за повече внимание във финансови дела, при боравене с пари или скъпоценности.

ЮТА (виж ВЛАКНА, ВЪЛНА, КОНОП, ПАМУК, ТЪКАН) - видиш ли насън, ще се заемеш с непривична или слабо позната работа, със задачи, които не са по специалността, уменията или способностите ти.

ЮТИЯ - да видиш насън, е знак за успех в трудна или опасна работа. Ако гладиш с нея, ще се набъркаш в чужди дела. Ако се опариш от нея, чака те раздяла. Ако изгориш нещо с ютия и много се ядосваш в съня си, наяве ти предстои благоприятна промяна, бизнесът ти ще потръгне.

ЮФКА - че купуваш, точиш, печеш, готвиш или ядеш, сънуваш ли, наяве ще успееш без чужда помощ в работата си. Ако някой ти дава юфка, ще потърсиш съвет или сътрудничество.