АНКЕТА

 

Харесва ли ви новият МОЛ Панорама ?

Да , много

Има много какво да се желае

Не

 

Съновник - списък от А до Я с предсказаните думи
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я 
ЕБОЛА - ако сънуваш, че си болен от ебола, избягвай приемането на медикаменти и стимуланти.

ЕБОНИТ - подобен сън сигнализира, че в работата или в отношенията ти с някои хора има много стаено напрежение и всяка необмислена дума или постъпка може да предизвика сериозни колизии.

ЕВА (виж АДАМ И ЕВА) - ако насън видиш голата Ева да говори със змията, ще бъдеш измамен или подведен от коварна жена.

ЕВАКУАЦИЯ - ако наблюдаваш насън, ще се поддадеш на паника и емоции, които само ще ти навредят. Ако участваш в евакуация в съня си, излишната ти предпазливост ще те провали.

ЕВАНГЕЛИЕ - ако видиш насън, ще получиш добри вести отдалеч. Ако четеш евангелие, ще успееш в учението си. Ако друг държи или чете евангелие, ще имаш добър учител или наставник.

ЕВКАЛИПТ - в съня предвещава раздяла и продължителна тъга.

ЕВНУХ - да видиш насън или да сънуваш, че си евнух, е недвусмислено предупреждение, че голяма опасност е надвиснала над главата ти.

ЕВРЕИН - ако видиш насън или разговаряш с него, ще те измамят в сделка или ще те излъжат с празни обещания. Ако ти си евреин, ще придобиеш нещо по нечестен начин. Ако биеш или обиждаш евреин, ти или твой близък ще странства прокуден из чужди държави.

ЕВРОПА, ЕВРОПЕЙСКИ - пътуване из Европа насън означава краткотрайно приятелство с някой особено привлекателен човек.

ЕВТИН - ако насън търсиш или купуваш нещо евтино, скоро ще ти се наложи да търсиш странични източници на доходи.

ЕГИДА - този сън издава, че скоро ще се нуждаеш от изповедник или просто от верен приятел, с когото да споделиш проблемите си.

ЕГИПЕТ, ЕГИПЕТСКИ (виж ПИРАМИДА, ФАРАОН) - ако в съня ти става въпрос за Египет, ще се отдадеш на работа, която ще ангажира цялото ти време, средства и усилия, и повечето ти познати и приятели ще те съветват да се откажеш от нея.

ЕГОИСТ - че си, ако сънуваш, пази се от прекомерна щедрост и лекомислено харчене на пари. Ако друг е егоист в съня ти, някой ще измами доверието ти, ще разбие илюзиите ти или просто силно ще те разочарова.

ЕДЕЛВАЙС - да видиш насън, е знак, че ще постигнеш труден, измъчен успех или ще имаш затворен и мълчалив приятел.

ЕДИНАДЕСЕТ - ако видиш това число насън, чака те скришна работа или тайна среща.

ЕДНО - това число в съня е знак за предстоящ успех, за ярка изява на личността и за доказване на способностите

ЕДНОГЪРБА КАМИЛА - да видиш насън, е знак за предстоящ успех - чакат те голям късмет и рядка възможност за изява.

ЕДНООК - да видиш в съня си, предвещава скорошна лъжа, хитър номер или измама. Ако в съня си ти си едноок, значи ще преглътнеш обида или ще замълчиш за явно мошеничество.

ЕДНОПОСОЧНА УЛИЦА - ако насън се движиш по еднопосочна улица, не се колебай в избора или решението си. Ако се озовеш по погрешка в еднопосочна улица, нещо в плановете ти ще се обърка, очаквай непредвидени изненади.

ЕДЪР - че си, ако сънуваш, значи ще подобриш финансовото и материалното си състояние. Друг ако е едър в съня ти, ще имаш добри и верни приятели.

ЕЖБИ - семейни или между съседски ежби в съня са знак, че хабиш много време и усилия за незначителни неща, а е необходимо да се концентрираш върху конкретната си работа.

ЕЖЕДНЕВИЕ - ако сънуваш ежедневието си, ще се отдадеш на напразни мечти и надежди.

ЕЗДА, ЕЗДАЧ - ако насън наблюдаваш езда, ще напреднеш в работата си. Ако сънуваш, че си ездач, ще се радваш на успехи и на ухажвания от страна на личност от противоположния пол. Ако друг е ездач, ще споделиш успеха си с някого.

ЕЗЕРО - ако видиш насън, ще имаш спокоен и уравновесен живот. Ако плаваш по него, чакат те щастие и споделена любов. Ако плуваш в него, скоро ще се справиш с всичките си проблеми. Ако видиш риби в него, ще имаш печалби и придобивки. Ако езерото е бурно или мътно, чакат те беди и премеждия.

ЕЗИ (виж ТУРА) - ако хвърлиш насън, желанията ти ще се изпълнят по-скоро, отколкото се надяваш.

ЕЗИК - ако учиш насън, ще успееш в трудна професия или в деликатна ситуация. Ако друг учи езици в съня ти, приятел ще прави компромиси заради тебе. Ако насън говориш неразбираем език, приятелите ти ще ти се разсърдят. Ако на тебе ти говорят на неразбираем език, ще се скараш с най-близките си, ще изпаднеш в изолация.

ЕЗИК - ако ядеш насън, ще се издигнеш в обществото. Ако сънуваш езика си, ще имаш здраве и дълъг живот. Ако езикът ти е къс и дебел, предстоят ти печалби, ако е много дълъг и не можеш да го прибереш в устата си, ще претърпиш загуби и щети. Ако са ти отрязали езика, ще направиш погрешни преценки с тежки последствия. Ако въобще нямаш език, значи ще се отдадеш на сладки разговори и приказки с любим човек.

ЕЗИЧНИК - че си, ако сънуваш, ще бъдеш преследван или ощетяван заради принципите си. Друг ако е езичник в съня ти, ще защитаваш някого, когото всички нападат или обиждат.

ЕКАРИСАЖ - в съня предвещава здравословни проблеми и физическо неразположение.

ЕКВАТОР - ако в съня ти става дума за екватора, предстои ти приключение. Ако преминеш линията на екватора насън, премереният риск многократно ще възмезди усилията ти и ще пожънеш големи успехи.

ЕКЗАРХ - в съня е предупреждение, че напразно си навличаш гнева и неодобрението на влиятелна личност.

ЕКЗЕКУТОР, ЕКЗЕКУЦИЯ - ако насън те водят на екзекуция, чака те голямо разочарование. Ако наблюдаваш екзекуция, в къщата ти ще царят радост и безгрижие. Ако видиш екзекутор насън, някой съзнателно ще пречи на плановете ти. Ако ти си екзекутор, работата, с която си се захванал, е обречена от самото й начало.

ЕКЗЕМА - ако имаш насън, ще те измъчват мрачни мисли и ще се самосъжаляваш.

ЕКЗОТИКА - в съня е предупреждение за скрити опасности и многобройни капани по пътя ти.

ЕКИП - ако насън участваш в някакъв екип, наяве ще делиш отговорностите и задълженията си с някого другиго.

ЕКИПАЖ - на кораб или на самолет да се готви за отплаване или отлитане, ако видиш насън, по-добре се откажи от предстоящо пътуване. Ако посрещаш екипаж, ще получиш добри новини отдалеч. Ако ти си член на екипаж, предстоят ти премеждия и изпитания.

ЕКИПИРОВКА - в съня е знак, че те очакват трудности, проблеми и спънки в работата. Ако нямаш екипировка, загубил си я или повредил, значи ще се окажеш съвсем неподготвен във важна професионална ситуация.

ЕКОПАЛТО - ако купуваш или носиш насън, ще успееш да спечелиш или да спестиш пари, които скоро ще се окажат извънредно нужни. Друг ако носи екопалто, ще ти изразят благодарност и признателност за сторена добрина.

ЕКРАН - ако гледаш насън, означава приятна изненада - някой ще те посети неочаквано или ще ти поднесе подарък. Ако е телевизионен екран, непознати ще ти засвидетелстват уважението си.

ЕКСКУРЗИЯ - ако насън отиваш на екскурзия, скоро нещо ще се промени в живота ти. Ако си на екскурзия, значи моментът е подходящ да започнеш диета, здравословен режим или някаква оздравителна терапия.

ЕКСПЕДИЦИЯ - ако участваш в експедиция в съня си, ще ти възложат отговорна задача или поръчка. Тълкуването зависи и от съпътстващите обстоятелства на съня - дали има пречки и опасности, дали си сам или с група, дали финалът на експедицията е успешен и др.

ЕКСПЕРИМЕНТ - ако правиш в съня си, трудно ще намериш решение на важен проблем. Ако друг експериментира в съня ти, не бива да се разсейваш по незначителни подробности, защото това може да ти коства много.

ЕКСПЕРТ - че си, ако сънуваш, ще намериш или ще си възвърнеш нещо, което смяташ за безвъзвратно загубено. Ако друг е експерт, ще се срещнеш отново със стар познат.

ЕКСПЕРТИЗА - да четеш насън, е знак, че ще получиш най-доброто, на което си се надявал. Ако изготвяш експертиза, ще те възнаградят за заслугите ти или ще те възмездят за някоя сторена услуга.

ЕКСПЛОАТАЦИЯ - подобен сън независимо дали участваш в него като експлоатиран или като експлоататор, предсказва, че дълго ще се чувстваш пренебрегнат и недооценен.

ЕКСПЛОЗИВ, ЕКСПЛОЗИЯ - ако чуеш в съня си, ще научиш страшни истини. Ако носиш експлозив или предизвикваш експлозия, ти предстоят бърз напредък и рязко подобряване на социалния статус. Ако си ранен от експлозия, ще претърпиш временни поражения или загуби. Ако друг е засегнат от експлозията, значи близък ще се нуждае от помощта ти и не бива да му отказваш.

ЕКСПРЕС - ако насън се возиш в експресен влак, ще имаш напредък само ако спечелиш доверието на началниците си. Ако край тебе профучи експресно возило, ще пропуснеш добър шанс в работата си.

ЕКСТРАВАГАНТЕН, ЕКСЦЕНТРИЧЕН - ако си в съня си, ще имаш разногласия и противоречия с близките си. Друг ако е екстравагантен или ексцентричен, чака те веселба или роднинско събиране.

ЕЛА - ако видиш насън, е знак, че ще имаш скромна и добра приятелка. Ако отсечеш ела, ще загубиш таен любовник. Ако се разхождаш сред много ели, чака те сърдечна тъга.

ЕЛЕГАНТЕН - че си, ако сънуваш, значи умно ще говориш, но глупаво ще съдиш. Ако друг е елегантен, ще бъдеш подведен от външния вид и ораторското майсторство на партньорите си.

ЕЛЕК - ако обличаш насън, ще хабиш напразни усилия или напразно ще убеждаваш някого в нещо.

ЕЛЕКТРИЧЕСТВО - ако в съня си включваш електричеството в дома си, ще имаш внезапни печалби, ако го изключваш, те чакат разходи и харчлък. Ако спре токът, използвай момента и си вземи почивка. Ако те удари електрически ток, е знак да не издаваш емоциите си. Ако видиш електрическа искра, очаквай разтърсващи новини. Ако стане срив в електрическата система, силите ти са на изчерпване и се нуждаеш от премисляне на обстоятелствата. Ако в съня ти има опасност да те удари електрически ток, значи някой ще ти окаже отчаяна съпротива и най-доброто, което можеш да сториш, е да проявиш такт и дипломатичност.

ЕЛЕКТРОНИКА - в съня засяга пряко състоянието на работата ти и междуличностните ти взаимоотношения с колеги и партньори. Ако сънят е свързан с усложнения, ще имаш проблеми на работното място.

ЕЛЕКТРОУРЕДИ - ако купуваш насън, ще разчиташ на помощници в работата си. Ако включваш някакви домакински електроуреди, ще успееш да използваш други да ти свършат черната работа. Ако някой електроуред се повреди, значи приятел, на когото си разчитал за помощ или подкрепа, ще те изостави.

ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА - ако видиш насън, бъди внимателен в отношенията си с колеги или работодатели.

ЕЛЕМЕНТ - от някакво цяло, от по-сложна система или апарат ако гледаш насън, ще хабиш напразно усилията си, ще задълбаваш излишно в подробности, ще отклониш вниманието си от по-важните цели. Ако в съня ти става въпрос за химически елемент, предстоят ти проблеми, опасности и ядове.

ЕЛЕН - в гората ако видиш насън, ще се влюбиш, а ако е в зоологическата градина, ще имаш напразни мечти. Ако го храниш или милваш, ще се радваш на споделена любов. Ако го убиеш, ще загубиш любим човек. Ако ядеш еленско месо, ще страдаш за стара любов. Еленови рога да видиш насън, е предупреждение, че ще имаш достоен съперник в любовта.

ЕЛИПСА - ако видиш или очертаваш насън, значи ще успееш чрез изчакване, търпеливост и сговорчивост.

ЕЛИТ - ако си част от него в съня си, ще имаш охолен, но нещастен живот. Ако наблюдаваш отбрано елитно общество, чакат те прости житейски радости.

ЕЛМАЗ (виж ДИАМАНТ). -

ЕЛФИ - в съня са знак за предстояща приятна изненада или за сбъдване на отдавнашно желание.

ЕЛХА - да видиш насън, значи пътуване в чужбина. Ако е украсена коледна елха, ще се ожениш или омъжиш надалеч. Ако отсечеш елха, ще се лишиш от изгодна възможност. Ако късаш елхови клонки, ще постигнеш нематериален успех.

ЕМАЙЛ - или емайлирани съдове в съня са предупреждение, че ще се разочароваш от някой близък приятел.

ЕМБАРГО (виж ЗАБРАНА) - независимо дали го налагаш, или на тебе ти е наложено, дали е търговско, политическо и пр., ембарго в съня е знак за сериозни пречки и непреодолими препятствия в работата ти и в отношенията с близки и познати.

ЕМБЛЕМА - ако видиш насън, ще останеш неразбран от любимия човек. Ако носиш някаква емблема, ще предпочетеш самотата пред общуването с нелюбими хора.

ЕМБРИОН - в съня е предупреждение срещу неразумните или непочтените ти намерения и планове. Не подценявай околните и готовността им да отвърнат достатъчно сурово на действията ти.

ЕМЕНТАЛ - ако купуваш или ядеш в съня си, ще имаш охолен и безгрижен живот.

ЕМИГРАНТ - да си насън, значи приятели или роднини ще направят всичко необходимо, за да се почувстваш като у дома си. Ако други са емигранти, ще спечелиш труден партньор с доброто си отношение.

ЕМИР - да видиш насън, е знак, че се впускаш в опасни начинания. Себе си ако сънуваш като емир на арабска държава, чака те пълно с преживявания и перипетии пътуване.

ЕМИСАР - че си, ако сънуваш, значи няма да се справиш с отговорна задача. Ако друг е емисар, е предупреждение, че времето и сроковете ще са от особена важност в работата ти през следващите няколко дни.

ЕМОЦИЯ, ЕМОЦИОНАЛНОСТ - сън, свързан със силни емоции или с прекомерна емоционалност, е сигнал, че ти предстои разгорещен спор, в който е по-добре да оставиш личните пристрастия настрана.

ЕМУ - ако сънуваш тази екзотична птица, трябва да се пазиш от примамливите предложения или некомпетентните съвети на различни влиятелни личности.

ЕНЕРГИЯ - сън с недостиг на енергия е знак за здравословно неразположение или парични затруднения. Обратно - ако сънуваш, че кипиш от енергия, ще се радваш на добро здраве или ти предстоят финансови успехи.

ЕНТУСИАЗЪМ - ако изпитваш насън, ще се разочароваш от някого или от нещо.

ЕНФИЕ - в съня предсказва предстоящо дълбоко финансово или емоционално обвързване. Кутийка за енфие ако имаш насън, ще станеш изповедник на чужди страсти или довереник на тъмна сделка.

ЕНЦИКЛОПЕДИСТ, ЕНЦИКЛОПЕДИЯ - ако разлистваш в съня си или търсиш дума в нея, ще постигнеш личен, индивидуален успех. Ако купуваш енциклопедия, значи ще направиш добра инвестиция. Ако пишеш енциклопедия или си енциклопедист насън, ще се радваш на заслужено признание от колеги и приятели.

ЕПИДЕМИЯ - в съня е предупреждение, че моментът не е подходящ за нови начинания, за разрастване на бизнеса или за допълнителни капиталовложения. Ако си жертва на епидемия, опитай се да ограничиш до максимум разходите си.

ЕПИКУРЕЕЦ - ако си насън, ще страдаш от лекомислието и доверчивостта си. Друг ако живее епикурейски в съня ти, е знак, че се нуждаеш от по-продължителна почивка.

ЕПИЛЕПСИЯ, ЕПИЛЕПТИК - че си, ако сънуваш, предстои ти лесна печалба на голяма сума пари. Друг ако е епилептик в съня ти, значи ще се радваш на късмет при хазартни игри.

ЕПИСКОП - да видиш насън, е знак за предстояща трудна, неплодотворна работа. Себе си ако сънуваш като епископ, избягвай да сключваш търговски сделки, защото най-вероятно ще те измамят.

ЕПИТАФИЯ - да видиш насън, означава, че ще се тревожиш напразно. Ако можеш да я прочетеш, ще постигнеш желаното по-лесно, отколкото си очаквал. Ако не можеш да я прочетеш, ще се разколебаеш в решенията си. Ако пишеш епитафия в съня си, очакват те непредвидени семейни празници.

ЕПИТЕТ - в съня предупреждава да се пазиш от прекомерни ласкателства и фалшиви обещания.

ЕПИЦЕНТЪР - ако сънуваш, че си в епицентъра на земетресение, на големи събития или промени, значи ще ти стоварят много отговорности и допълнително работа и ще трябва по-добре да организираш времето си, за да съумееш да се справиш и да наваксаш загубите си.

ЕПОЛЕТИ - ако носиш в съня си, ще се радваш на уважение, почести и признание.

ЕПОПЕЯ - ако насън пишеш или четеш текст в такъв литературен жанр, значи напразно се надяваш усилията ти да бъдат възнаградени или старанието ти да бъде поощрено.

ЕПОС - присъствието на този литературен род в съня е знак, че промените, които ти предстоят, ще са особено дълготрайни и с важни последици.

ЕПОХА - сън за абстрактна или определена епоха показва какво да очакваш като тенденция от идващите дни: Ако става дума за епоха от миналото, успехите ти ще се забавят, ще срещнеш много трудности и спънки в работата си, ще изпитваш здравословни и финансови затруднения. Ако сънуваш бъдещето, значи ще постигнеш успехите си по-бързо, отколкото си очаквал, здравето ти ще укрепне, а материалното ти състояние ще регистрира чувствително подобрение.

ЕПРУВЕТКА - да видиш насън, е предупреждение да бъдеш нащрек в работата си. Ако я държиш, опитай се да се подсигуриш с допълнително доходи и протекции. Ако счупиш епруветка, застрашен си от уволнение и сериозни загуби.

ЕРГЕН - че си, ако сънуваш, пази се от прибързани действия в работата си, особено ако професията ти е свързана с изчисления, с обществени изяви или със съдебната система. Ако друг е ерген в съня ти, предстоят ти весели и безгрижни дни.

ЕРЕС, ЕРЕТИК - че си, ако сънуваш, ще бъдеш санкциониран за своеволието или недисциплинираността ти. Ако друг е еретик в съня ти, значи ще се опълчиш срещу доскорошен приятел.

ЕРОТИКА - в съня е знак за предстоящи благоприятни и спокойни дни.

ЕСЕ - ако пишеш или четеш насън, предсказва краткотрайно отклонение от начертаните планове, временна промяна на работата или обстановката, мимолетно увлечение.

ЕСЕН - в съня означава, че ще се ядосваш за незначителни загуби. Есенни листа ако газиш или събираш насън, ще живееш със стари спомени. Есенна картина ако видиш в съня си, значи ще имаш спокойна старост.

ЕСЕНЦИЯ - ако миришеш или използваш насън, ще останеш равнодушен към нечии чувства или ще отблъснеш любовта на настойчив ухажор.

ЕСКАДРИЛА - ако наблюдаваш в съня си, е сигнал, че ще постигнеш трудна победа. Ако участваш във военна ескадрила, значи ще влагаш повече, отколкото ще получаваш.

ЕСКАЛАТОР - ако използваш в съня си, ще разчиташ на чужда помощ или на допълнителни облекчения. Ако сънуваш ескалатор, който се изкачва, ще пожънеш лесни успехи. Обратно - ако ескалаторът се спуска, очаквай поражения, спад на физическото и на материалното ти състояние.

ЕСКИМОС - ако видиш насън, значи ще станеш жертва на нелоялно отношение. Себе си ако сънуваш като ескимос, трябва да разчиташ само на собствените си сили и да не търсиш подкрепа или съчувствие от приятели и роднини.

ЕСНАФ - подобен сън във всички възможни разновидности е предупреждение да избягваш поне временно да работиш с пари, да ги съхраняваш или да извършваш каквито и да е действия с тях.

ЕСТАКАДА - в съня е обещание за малко, но съществено повишение в службата, увеличение на заплатата или друго подобряване на социалния статус.

ЕСТРАГОН - да видиш в съня си, означава, че ще се отдадеш на непривични за тебе пороци.

ЕСТРАДА - да видиш насън или да си на нея, значи неволно ще станеш център на внимание сред непознати. Ако става въпрос за естрадна музика, очаквай многобройни нови познанства, но не разчитай някое от тях да прерасне в приятелство.

ЕТАЖ - ако насън видиш многоетажна сграда, пред тебе ще се разкрият многобройни перспективи. Ако се луташ по различни етажи, ще хабиш време в безцелни търсения. Ако насън изкачваш етажи, бързо ще ти провърви, а ако слизаш на по-ниски етажи, значи ще те пренебрегват. Ако сънуваш конкретен номер на етаж, значи ще имаш успех в рисковано или хазартно занимание.

ЕТАЖЕРКА - ако видиш насън, е предупреждение за неочаквани препятствия при осъществяване на плановете ти. Ако е добре подредена, нещата все пак ще дойдат на мястото си, но ако е в безпорядък, не се надявай на скорошни успехи.

ЕТАЛОН (виж МАТРИЦА, ШАБЛОН). -

ЕТАП - от нещо ако си приключил в съня си, значи скоро ще се радваш на заслужени успехи и придобивки. Ако сънуваш, че ти предстои започването или преминаването на даден етап, готви се за сериозни промени в личния или обществения си живот.

ЕТЕР - ако усетиш миризмата на етер в съня си, значи ще храниш напразни илюзии, ще се стремиш към неосъществими мечти.

ЕТИКЕТ - ако спазваш насън, ще страдаш от невъзможността да се изявиш или да постъпиш, както смяташ, че трябва.

ЕТИКЕТ - да видиш насън, е знак за непредвидени разходи. Ако лепиш етикет на пакет, ще трябва да направиш подарък някому. Ако поставяш етикет на куфар, ще ти се наложи да пътуваш. Ако махаш етикет на дреха, ще съжаляваш за необмислено похарчени пари.

ЕТНОГРАФ - ако си насън, ще разчиташ на случайни или несигурни доходи. Ако друг е етнограф в съня ти, ще вземеш пари или вещи на заем.

ЕТЪРВА - си ако сънуваш, някоя жена ще ти навреди. Ако сънуваш, че имаш етърва, не се доверявай на приятелките си.

ЕТЮД - ако изпълняваш насън, значи сам ще си отрежеш пътищата за напредък.

ЕФЕКТ - ефектен трик или номер да видиш насън, е предупреждение, че ще станеш жертва на евтина измама. Ако в съня ти става въпрос за странични ефекти, усилията ти ще дадат повече и по-добри резултати, отколкото си се надявал.

ЕФИР - подобен сън сигнализира, че прекалено наивно и лекомислено се отнасяш към действителността.

ЕФРЕЙТОР - ако видиш насън, значи те очаква повишение. Ако ти си ефрейтор в съня си, пази се от празни обещания.

ЕХО, ЕХТЕНЕ - в съня е обещание за добри новини или за писмо отдалеч.

ЕХОГРАФ, ЕХОГРАФИЯ - ако насън те преглеждат на ехограф, наяве сам ще издадеш някоя своя тайна. Ако правиш ехография някому, не бива да вземаш толкова присърце чуждите проблеми.

ЕЧЕМИК - ако видиш насън, ще имаш успехи и благополучие. Ако го жънеш, чака те скорошна голяма радост. Ако го мелиш, голямо богатство ще влезе в дома ти. Ако ти излезе ечемик на окото, значи ще те злословят и клеветят.

ЕШАФОД - да видиш в съня си, е знак за предстоящи семейни промени. Ако ти си на ешафода, ще имаш временен търговски успех. Ако видиш свой близък или познат на ешафода, ще помагаш на по-възрастен роднина.

ЕШЕЛОН - ако насън видиш военни ешелони, готви се за период, изпълнен с трудности, неизвестности, лишения и неудачи.