АНКЕТА

 

Харесва ли ви новият МОЛ Панорама ?

Да , много

Има много какво да се желае

Не

 

 

Изчислява цената на труда. Въведете договорената с вашия служител заплата и вижте колко реално ще Ви струва той.

 

Лизинговия калкулатор ви дава възможността лесно да прецените колко ще бъде реалното оскъпяване по закупената чрез лизинг стока. Чрез него лесно ще видите дали рекламираното оскъпяване отговоря на това, което реално ще изплатите.

С помощта на този калкулатор ще можете да се ориентирате за максималния размер на лихвения процент, който бихте могли да си позволите, въз основа на нетния Ви месечен доход, задължения и разходи за издръжка и цената на желания имот.

Изчислява лихви по задължения към държавата и осигурителните фондове.

 

Използвайте калкулатора за измерване на желателното тегло , за да разберете дали теглото ви идеално съответства на вашия ръст.

 

Индексът на телесното тегло (ИТТ) измерва съотношението на теглото и ръста на човешкото тяло, а не телосложението. Измерванията на ИТТ се прилагат както при мъже, така и при жени, независимо от тяхната възраст и телосложение. Използвайте информацията от вашия ИТТ, заедно с информацията от други индекси отнасящи се до здравето на човека, за да прецените каква нужда имате от корекция на телесната маса.

 

Плевен, каталог фирми, информация за плевен, обяви в плевен, карта на плевен, фирмите в плевен, бизнес в плевен, бизнес каталог, услуги плчник за плевен, настаняване в плевен, нощувки в плевен, дограми, продава автомобили в плевен, хотели в плевен, магазини в плевен, авто части, втора употреба, автосервизи в плевен, заведения в плевен, концерти в плевен, клубове в плевен, ресторанти в плевен, влакове гара плевен, автобуси в плевен, транспорт, rent евен, справоa car, автомобили под наем в плевен, купува в плевен, търси в пл