АНКЕТА

 

Харесва ли ви новият МОЛ Панорама ?

Да , много

Има много какво да се желае

Не

 

Китайски Ресторант ПЕКИН

Дейност:

Ресторант

Адрес:

ул. Св.Св.Кирил и Методи 24

карта
Телефони:

064/ 806 866 ; 0888 037 007

Уеб сайт:

www.pleven-pekin.bg

Категория: ЗАВЕДЕНИЯ  /  Ресторанти

Китайски ресторант "Пекин" град Плевен има удоволствието да ви представи своя уникален и богат асортимент от продукти, в които е застъпена подобаващо разновидна гама от оригиналната китайска кухня, съобразена разбира се, с европейските хранителни и органолептични вкусови качества. Освен всички салати, предястия, супи, ориз, спагети, ястия с месо и риба, десерти, сосове и добавки, ресторантът предлага и обедно меню на атрактивно ниски цени, също така и малки порции, съобразени с търсенията на различни групи посетители на заведението. Надяваме се да окачествите нашите усилия и труд за задоволяване на потребителските нужди на всеки един клиент персонално. Предварително Ви благодарим.

Предлагаме Ви перфектно съчетание между стил, уникалност и безупречност в обслужването, които биха задоволили и най изтънчените вкусове.  Ресторантът предлага приятна и уютна атмосфера, съчетана с китайски оригинални мотиви.

Каним Ви да заповядате в ресторант "ПЕКИН" град Плевен, за да се насладите на неповторими вкусове и изяшна обстановка. Заведението разполага и с лятна гредина, където в топлите месеци може да споделите  с ваши приятели и роднини вкусната кухня,като съчетаете  чудесното обслужване и уют, със свежата лятна прохлада.

Добави на фирма