АНКЕТА

 

Харесва ли ви новият МОЛ Панорама ?

Да , много

Има много какво да се желае

Не

 

Клуб БИЖУ

Дейност:

Денс клуб

Адрес:

ул. Васил Левски 192

карта
Телефони:

0885 / 000321

Уеб сайт:

www.biju-club.com

Категория: ЗАВЕДЕНИЯ  /  Денс клубове

Ретро зала

- Обновената зала на Клуб БИЖУ е посветена на феновете на ретро музиката. Релаксирайте и се забавлявайте с хитовете от миналия век. Музика, която ще извика хубави стари спомени и ще направи вечерта Ви незабравима. Насладете се на видео клиповете, които приятно ще ви изненадат от мониторите поставени в цялата зала. Комфортна обстановка и всичко необходимо за едно невероятно парти.

Денс зала

- За любителите на електронната музика, Клуб БИЖУ прелага отделна зала за да купонясвате с биитовете на най-добрите парчета от електронната сцена. Денс, Хаус, Техно, Прогресив и всички миксове, ще накарат кръвта Ви да закипи и да се забавлявате до сутринта. Тук ще срещнете DJ от световна класа, миксиращи в най-известните клубове в България и дори в цял свят.

Чалга зала

- Искате нещо "по-така.."? Защо отговорът да не е чалга парти в Клуб БИЖУ? Винаги най-новите хитове от българските и чужди поп-фолк и етно звезди ще се грижат за вашето добро настроение.

Изберете подходящото питие, мястото което Ви допада най-много и нека Ви предложим незабравими партита с вашите настоящи и бъдещи приятели.

Добави на фирма