zapleven.com

Free Website Templatesphpbb3 styles

Вандалщина

Вандалщина

Мнениеот bai Manol на Съб Фев 21, 2009 8:16 pm

Става дума за Горноплевенския гробищен парк. Съдбата бе жестока към нас и в автокатастрофа загубихме син... Направихме всичко да направим гробното место в приличен вид. Но първо счупиха и откраднаха вазата после и фенера. От няколко дена вече и кръста е отчупен! Не мога да разбера, има охрана която получава пари от нашите данъци. Какво става! Разговарях с тях, казаха ми че това е един разграден двор и те не могат да смогнат. Ами да се загради тогава! В много градове това е факт. Къде е кмета, общ. съветници!? До колкото знам има искания гр. парк да се поеме от частна фирма, но явно на някого не му изнася...Вярно може тогава да се събират някакви такси, но по добре така от колкото само тревоги и мисълта как ще завариш на другия ден гробното место.
bai Manol

Re: Вандалщина

Мнениеот teddy.minkov на Нед Фев 22, 2009 12:41 am

Bai Manol, съжалявам искрено за загубата ти!
Нямам думи. Ако с пращане на имейли и подписка можем да окажем съдействие и да те подкрепим за разрешаване на този проблем - само го организирай и кажи - всички ще се включим. От личен опит - Не е лошо да се информират и някои медии които ще вдигнат шум!
Не ми пречи че сънувам на английски. Дразнят ме китайските субтитри...
teddy.minkov

Мнениеот deputatkata на Нед Фев 22, 2009 11:03 am

Този проблем явно е повсеместен по гробищните паркове.
Баба ми е погребана в Чаира. И там ги има тия проблеми с крадене на фенери, мраморни вази и т.н.
Не знам наистина кой отговаря за охраната в гробищните паркове.
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.
deputatkata

Мнениеот always на Нед Фев 22, 2009 4:41 pm

Каква охрана има?Един пенсионер спи там да не падне обредния дом.Общината си е измила ръцете че е наела охрана и готово.
От Плевен за Плевен
always

Мнениеот bai Manol на Нед Фев 22, 2009 6:07 pm

Не, не е един пенсионер. Охранителна фирма пази, и сигурно не вземат малко. Само се чудя за какво им е това легло в стаята им! А колкото до медиен шум- преди година се опитах, във вестник посредник излезе статия от М. Гарванска със снимков материал. Е, и какво! Между впрочем турските гробища са заградени / нямам нищо против тяхния етнос, напротив имам добри приятели от тях/, но някак си е болно- в каква държава живеем все пак.....
bai Manol

Мнениеот teddy.minkov на Нед Фев 22, 2009 8:12 pm

Предполагам, че не е заслуга на Общината че тези гробища са заградени. Просто някой с възможности го е направил защото го е било грижа...
Не ми пречи че сънувам на английски. Дразнят ме китайските субтитри...
teddy.minkov

Назад към … и ОПЛАКВАНИЯ