zapleven.com

Free Website Templatesphpbb3 styles

МОТОЦИКЛЕТЪТ И ПЛЕВЕН

МОТОЦИКЛЕТЪТ И ПЛЕВЕН

Мнениеот krachunov на Пет Юни 12, 2009 6:45 pm

ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ ЗАТВАРЯНЕТО НА ЕДИНСТВЕНАТА ГЛАВНА УЛИЦА НА ПЛЕВЕН САН СТЕФАНО ЗА МОТОЦИКЛЕТИ!!! ТОВА ВСЕ ОЩЕ Е СВОБОДНА СТРАНА! СТРАНА В КОЯТО НАЙ СВОБОДОЛЮБИВИТЕ ХОРА(МОТОЦИКЛЕТИСТИТЕ) СМЕ ПРИНУДЕНИ ДА СЕ "КРИЕМ" ИЗ КРАЙНИТЕ УЛИЦИ НА ГРАДА КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ! НИЕ НЕ СМЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ ПРЕЧИМ НА НИКОГО ИСКАМЕ ДА МИНАВАМЕ ГОРДО ПРЕС ЦЕНТЪРА НА ГРАДА !!! НИЕ СМЕ ПАТРИОТИ И ХОРА С ЧЕСТ! РАВЕНСТВО ЗА АВТОМОБИЛИСТИ И МОТОЦИКЛЕТИСТИ!!!СВОБОДА ЗА СВОДОЛЮБИВИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!
НЕКА СЕ БОРИМ ЗАЕДНОИ ЗА ПРАВАТА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
krachunov
 
Мнения: 12
Регистриран на: Пон Дек 08, 2008 10:50 am

Re: МОТОЦИКЛЕТЪТ И ПЛЕВЕН

Мнениеот niki на Пет Юни 12, 2009 9:26 pm

krachunov написа:ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ ЗАТВАРЯНЕТО НА ЕДИНСТВЕНАТА ГЛАВНА УЛИЦА НА ПЛЕВЕН САН СТЕФАНО ЗА МОТОЦИКЛЕТИ!!! ТОВА ВСЕ ОЩЕ Е СВОБОДНА СТРАНА! СТРАНА В КОЯТО НАЙ СВОБОДОЛЮБИВИТЕ ХОРА(МОТОЦИКЛЕТИСТИТЕ) СМЕ ПРИНУДЕНИ ДА СЕ "КРИЕМ" ИЗ КРАЙНИТЕ УЛИЦИ НА ГРАДА КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ! НИЕ НЕ СМЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ ПРЕЧИМ НА НИКОГО ИСКАМЕ ДА МИНАВАМЕ ГОРДО ПРЕС ЦЕНТЪРА НА ГРАДА !!! НИЕ СМЕ ПАТРИОТИ И ХОРА С ЧЕСТ! РАВЕНСТВО ЗА АВТОМОБИЛИСТИ И МОТОЦИКЛЕТИСТИ!!!СВОБОДА ЗА СВОДОЛЮБИВИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!
НЕКА СЕ БОРИМ ЗАЕДНОИ ЗА ПРАВАТА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Трябва да ви забранят изобщо да се движите в центъра на града, не че в покрайнините го правите с много акъл!

Затова, ние ще протестираме, ако ви разрешат да се движите по "единствената" главна улица на града!
А ти не знаеш ли правилника за движение по пътищата - оня знак в началото на Сан Стефано, до разклона на ул. Шипка - какво показва? Явно правилно не ви пускат.
niki
 
Мнения: 145
Регистриран на: Пон Фев 16, 2009 5:36 pm

Re: МОТОЦИКЛЕТЪТ И ПЛЕВЕН

Мнениеот pe6ost_88 на Чет Юни 25, 2009 3:11 pm

Вие "свободолюбивите" това сами си го извоювахте.С малко помощ от бездействащата ни полиция.И какво трябваше да се направи? Да се оставят "свободолюбивите" да се "реят" свободно със 100 км/ч по "единствената" главна улица на града , която пресичат майки с колички вървят сума коли тролеи и какво ли още не ?
Ако бяхте малко по-умни и си спазвахте ЗДвП и си показвахте "шумахерските" умения някъде извън града /ама там е тъпо защото няма на кого да ги покажете/, никой нямаше да се сети да затвори центъра за вас "свободолюбивите"...
Сърдете се на себе си или на колегите си "свободолюбци".
Плевен - център на Северозападния район за планиране
pe6ost_88
 
Мнения: 238
Регистриран на: Чет Фев 12, 2009 12:07 am


Назад към … и ОПЛАКВАНИЯ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron