zapleven.com

Free Website Templatesphpbb3 styles

Кога ще махнете циганите от Стара гара?

Кога ще махнете циганите от Стара гара?

Мнениеот do4iii на Пет Дек 05, 2008 7:28 pm

Уважаеми господин Кмете,ще жи помолим да махнете циганите от Стара гара по точно на ул.Ген.Тотлебен33. Защото когато,излезе вятър тук е ад,защото живеем ж блока до тях номер31. Омоляваме ви изчистете до блока им или ги махнете. :)
do4iii
 
Мнения: 1
Регистриран на: Пет Дек 05, 2008 7:18 pm

Re: Кога ще махнете циганите от Стара гара?

Мнениеот gabi_r на Сря Дек 10, 2008 9:49 pm

zdraveite ,do4ii nie gi traehme tezi cigani pone 30- godini,a za ko4inata koiato napraviha niama da vi opisvam, taka 4e ...... derzaite!!!!!!
gabi_r
 
Мнения: 1
Регистриран на: Сря Дек 10, 2008 9:46 pm

Re: Кога ще махнете циганите от Стара гара?

Мнениеот poly на Пет Яну 09, 2009 3:51 pm

Доколкото знам не едно оплакване има до кмета,но нищо по въпроса още не е направено.Много хора са потърпевши и много хора ги е страх от тях ,но само времето ще покаже дали някой го е еня за нас.Засега -НЕ!
poly
 
Мнения: 2
Регистриран на: Пет Яну 09, 2009 3:46 pm

Re: Кога ще махнете циганите от Стара гара?

Мнениеот always на Пет Яну 23, 2009 10:53 am

Ей ама много сте нетърпеливи нали в началото на предишния мандат обещаха че ще ги махнат.Изчакайте още един два мандата поне.Вие луди ли сте те ги докарват и настаняват от селата в жилища на жилфонд(където българско семейство вече не се настанява) сега да ги гонят.Я да обясни кмета как една година живеят на общинска издръжка в хотел "Сторгозия" бедстващи мангали от срутени (незакони) къщи.И защо след като 15 дена след инцидента имаха подсигурени хубави фургони си живяха като царе в хотела.И общината забележете всеки месец ги гонела като им отправяла покана да напуснат.Извода е един няма воля за справяне с мангалите в този град.В наредбите на общината има достатъчно законови решения.
"Раздел ІV
Прекратяване на наемни правоотношения

Чл. 32. Наемните правоотношения с лица настанени в общински жилища по реда и условията на предходните раздели, се прекратяват поради:
1. /изм., Решение № 287/25.09.2008г./ неплащане на наемната цена или на консумативните разходи, свързани с ползваното жилище, за повече от 3 месеца;
2.извършване на ново строителство, надстрояване или пристрояване, основен ремонт или реконструкция, при които се засягат обитавани помещения;
3.нарушаване на добрите нрави;
4.неполагане грижата на добър стопанин при ползване на жилището;
5.прекратяване на трудовите или служебните правоотношения на настанените във ведомствено жилище лица, освен ако лицето продължава работа в друго учреждение или организация на пълна бюджетна издръжка;
6.изтичане на срока за настаняване;
7.отпадане на условията за настаняване на наемателя в общинско жилище;
8.използване на жилището не по предназначение;
9.неизползване на жилището повече от 6 месеца, освен в случаите по чл.23, ал.1;
10.други основания, посочени в наемния договор.
Чл. 33.(1) Наемното правоотношение се прекратява със заповед на Кмета на общината. В заповедта се посочват основанието за прекратяване на наемното правоотношение и срокът за опразване на жилището, който не може да бъде по-дълъг от един месец."
В случай че някой е позабравил собствените си наредби.
От Плевен за Плевен
always
 
Мнения: 47
Регистриран на: Вто Дек 30, 2008 10:57 am
Местоположение: Плевен

Re: Кога ще махнете циганите от Стара гара?

Мнениеот Wilson на Пет Фев 20, 2009 11:27 pm

Циганите които се разхождат в градинката на гарата също са много изнервящи. човек не може да мине оттам без да му се лепнат и да почнат да досаждат, "бате почерпи една цигарка, почерпи някое кафенце, дай да ти врачувам ". специално на мен са ми много неприятни и като им кажа че нямам цигари почват да ме кълнат до 9-то коляно. случвало ми се и да гледам как се подготвят за кражба : стоят 2 жени на пейките и си говорят,чантите им стоят до тях, минават 2 циганки отпред и питат каде се намира болницата а в същото време докато жените обясняват отзат минават малките мангалчета дърпат чантата и бягат.в този случаи не успяха защото много хора ги гледахме но друг път не се знае...
Wilson
 
Мнения: 18
Регистриран на: Пет Фев 20, 2009 11:18 pm


Назад към … и ОПЛАКВАНИЯ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта

cron