zapleven.com

Free Website Templatesphpbb3 styles

НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЕТЕ ПРОБЛЕМЪТ!!!!!

Re: НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЕТЕ ПРОБЛЕМЪТ!!!!!

Мнениеот gogata на Пон Фев 16, 2009 12:05 am

Оле Пешо, тебе как те пропуснах.....! Ти бе най-големият оратор, най-сладкодумният, дето разтяга локуми точно като политик. Предполагам и такъв ще станеш де..... 8-) Убеден съм. Ако не си станал вече.
По темата - за съжаление казаваш голяма истина. Аз съм сигурен че причината не идва в миграцията от един в друг сайт, ами просто постановката бе с идея да се скопи връзката между граждани и община, тъй като на админа му идва в повече. Сега той може вече да е в чужбина и това да е наложило кастрацията. Факт е че вече го няма, като доказателство съм бил свидетел на други форуми, как админите си взимат довиждане и изчезват внезапно и безледно, без повече да се появят, без интерес! Ако той се появи тук, това означава че трябва да си гледа делата отново, но няма как да стане. Както и че може отгоре да му нареждат така. Говоря на принципа на догадки, тъй като няма вътрешно лице, което да сподели. Или не е назначено такова. :roll: :D
Най-добрият тулбар - за най-добрите!
Изображение
gogata

Мнениеот abc на Пон Фев 16, 2009 1:40 pm

Надали ще се появи. Той обича да кара влака.

Бях свидетел на едни дебати в коментарите под статиите на Дарик. Беше го подпрял някой, който явно го познаваше. Стараеше се да бъде полезен, но ми се струва, че по-скоро заради възможността да бъде значим го правеше.

http://dariknews.bg/view_article_commen ... &&start=29
Изображение Изображение
abc

Мнениеот pe6ost_88 на Съб Фев 21, 2009 10:38 pm

gogata написа:Оле Пешо, тебе как те пропуснах.....! Ти бе най-големият оратор, най-сладкодумният, дето разтяга локуми точно като политик. Предполагам и такъв ще станеш де..... 8-) Убеден съм. Ако не си станал вече.

:lol: така е Гога , бих си изкривил душата , ако отреча ,че си падам малко оратор.Лошо няма надявам се.Иначе що се отнася до политиката и тук си ме преценил правилно поне донякъде.Признавам , че ме влече , но засега не съм се заел с политика , най-малкото защото съм все още студент и имам малко по-различни приоритети засега.Другата причина която би се оказала препятствие по-нататък предполагам ще е това , че навлизането в българската политика обикновено изисква или повечко средства или повечко връзки , неща които обикновен човек като мен все още не притежава , да не говорим за евентуалните засегнати интереси от появата на нова фигура или партия на политическата сцена.Не мисля , че е случайно , че толкова години наред в България се въртят все едн и същи муцуни на политическата сцена.То е нещо като в нарко средите - когато се появи някой нов на пазара , засяга интересите на т.нар "монополи" и ако не е достатъчно силен няма да постигне нищо.За съжаление политиката в България е мръсна игра в която се използват прекалено много непозволени средства.
Но ще видим , времето ще покаже.
Не знам дали на админа му е идвало в повече или наистина е имало политически саботаж на форума , но губещите са само плевенчани.Интересното е ,че обикновено общината /в частност кмета/ обосновава действията си и по принцип не се страхува да каже има или няма някакви политически игри отстрана на БСП или друга партия.В случая обаче обяснение нямаше.
Плевен - център на Северозападния район за планиране
pe6ost_88

Мнениеот always на Нед Фев 22, 2009 4:59 pm

Просто с времето много хора започнаха да използват форума за задаване на въпроси ,на които общината не иска да дава отговори.
От Плевен за Плевен
always

Мнениеот zdravkop на Нед Фев 22, 2009 5:31 pm

always написа:Просто с времето много хора започнаха да използват форума за задаване на въпроси ,на които общината не иска да дава отговори.

А според теб какво общо има Общината с форума, за да отговаря тук?
zdravkop

Мнениеот teddy.minkov на Нед Фев 22, 2009 8:24 pm

zdravkop написа:А според теб какво общо има Общината с форума, за да отговаря тук?

Ето отговор на въпроса ти /каква беше идеята и как се роди, и в момента няма "работещ" както преди форум в сайта на общината/:
viewtopic.php?f=11&t=39
Не ми пречи че сънувам на английски. Дразнят ме китайските субтитри...
teddy.minkov

Мнениеот gogata на Чет Юли 09, 2009 12:24 am

Зимата отмина, отива си и лятото, с това темпо пак ще дойде зимата, проблемът с калния път, по който хората вървят като скотовъди по село си остана. Особено зимата, когато вечно е мокро, хората прекосяват през кашата като воини на бойно поле! :evil: Ето че търпях и то достатъчно дълго, защото въпросът не касаеше мене и не ме тревожеше. Но времето си мина. Г-н Кмета забрави ли ни? :roll: Или просто си правеше тук там някое благоустройство в очите на хората с цел събиране на дивиденти? Поне асфалт за царската пътека (кварталната пътека), вместо плочи като за 72-ри блок. :roll:
Изображение
gogata

Мнениеот cvete_78 на Чет Юли 09, 2009 7:35 am

Господин кмета дали изобщо гледа какво се пише тук?
Защо е толкова трудно просто да се обичаме?Изображение
cvete_78

Мнениеот gogata на Чет Юли 09, 2009 12:53 pm

cvete_78 написа:Господин кмета дали изобщо гледа какво се пише тук?

Какво го интересува г-н кмета, по му е удобно да си затвори очите и да си завре главата в пясъка като приказката за щраусът, който си скривал главата и си мисли че обектите не го виждат. Много добре ще си помисля на изборите кой ще избера. В никакъв случай такъв, който играе политика на ослушване и укриване. :?
Изображение
gogata

Мнениеот cvete_78 на Чет Юли 09, 2009 1:11 pm

Гога много барут хвърляш. ;)
Защо е толкова трудно просто да се обичаме?Изображение
cvete_78

Предишна

Назад към … и ОПЛАКВАНИЯ