zapleven.com

Free Website Templatesphpbb3 styles

НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЕТЕ ПРОБЛЕМЪТ!!!!!

Мнениеот gogata на Нед Дек 14, 2008 4:21 pm

На Сторгозия има един вечен проблем, който не ми дава покой!!! Някой да обясни кой отговаря за тази инфраструктора и дали може да бъде оправено. Значи, скоро там беше правена, монтирана една градинка с люлчици. По нея майстори направиха пътечка, ама на една страна на еки! :evil: Тази пътека от плочи идва от един единствен блок (намиращ се на пуст тирен) - турският блок 72. Същата се кръстосва с втора пътека, която е главната и идва от училище Стоян Заимов и заминава отатък към повечето блокове в квартала. Проблемът е че винаги, когато падне дъжд, калната пътека се превръща в бара, по която не може да се ходи! Затова хората при мокро време се принуждават да ходят отстрани направо в градината по тревата, защото в средата цамбуркаш във вода! Това се вижда от снимките. Ако може да се обърне внимание и да каже господин кмета, чийо изобретение е градинката? :roll: :!:

Изображение

Изображение

Изображение

ОСВЕН ТОВА ИМАМ И ДРУГ ВЪПРОС, ВИЖТЕ КАРТИНКАТА!
Защо е направено така? :shock: Жените с детските колички и инвалиди трябва да си играят и да внимават да се не клъцнат там.
:(

Изображение
Най-добрият тулбар - за най-добрите!
Изображение
gogata

Re: НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЕТЕ ПРОБЛЕМЪТ!!!!!

Мнениеот ibudurov на Пон Дек 15, 2008 12:21 am

Гога ,много си прав че никога не се замислят когато проектират такива площи, че трябва да се огледа къде има утъпкана патека и там да се направи и новата в проекта.
Защото с малко логика ще се разбере, че за хората е най удобния път за преминаване.
НО в повечето случай се изгражда нещо без да се мисли от какво имат нужда хората,само да се каже и покаже че се прави нещо.
Има един такъв случай като този точно на пъпа на града срещу Мултирама, но може би те сами ще си го оправят защото тръгваш от центъра към техния магазин и в един момент се оказва че трябва да заобиколиш 10 метра в ляво или дясно в може би най натоварения с автомобили път.

А за детските площадки може да се направи цял материал.
Но това зависи от нас да алармираме за това което виждаме.
И естествено да търсим отговорите, които си мисля че заслужаваме !!!
Благодаря ти за материала, надявам се че Ще има и още, а ни ще се постараем да получаваме отговори поне веднъж на няколко месеца.
ibudurov

Мнениеот abc на Чет Дек 18, 2008 11:05 am

gogata, чак ми беше домъчняло за теб Изображение Даже съм те бранил в един друг форум Изображение
Последна промяна abc на Чет Дек 18, 2008 11:20 am, променена общо 1 път
Изображение Изображение
abc

Мнениеот магито на Чет Дек 18, 2008 11:13 am

Gogata, а защо си мислиш, че чак и проект е имало?

пп.Abc, добре дошъл.
магито

Мнениеот abc на Чет Дек 18, 2008 11:21 am

магито написа:пп.Abc, добре дошъл.

Добре заварила magi
Изображение Изображение
abc

Мнениеот Lyubenov на Съб Дек 20, 2008 8:41 pm

Още един проблем, който се повтаря всяка години преди Коледа и Нова Година, а именно пиратките които се продават на пазара- нерегламентирано. Днес на паркинга на Била и около пазара беше пьлно с цигани и циганки, които без НИКАКВО притеснение предлагаха пиратки, почти ги тикаха в рьцете на минувачите...!!! Веднага се обадих на полицията, знам много добре че има забрана на кмета за продажба на пиратки. Дежурния полицай като че ли прие с досада моя сигнал, предьвка някакво обяснение- че ужким охраната на Била трябвало да се грижат за този район....!?
Дано да се вземат мерки и да се подсигури изпьлнението на кметската заповед !
Lyubenov

Мнениеот gogata на Вто Дек 23, 2008 12:08 pm

ABC, изключително много се радвам да те видя! 8-) Липсват ни обаче и още незабравими хора като Оги, Серджо.... :) А истинският фен на Плевен "админът" не знаем къде се дяна, дали се подвизава сега под някое име тук, той изкупуваше греховете и той беше главата на Плевен. :)
Що се отнася до темата ми, не виждам да правят нещо по въпроса! Общинарите си клатят краката, а може и нещо друго да си клатят, то се вижда - нито отговор, нито действия. :o Бягането от проблеми се е превърнало в тяхна фикс идея, изглежда политиката на общинарите е да се окриват, тъй като проблемите са масови.
Най-добрият тулбар - за най-добрите!
Изображение
gogata

Мнениеот abc на Вто Дек 23, 2008 1:36 pm

gogata написа: Липсват ни обаче и още незабравими хора като Оги, Серджо.... :) А истинският фен на Плевен "админът" не знаем къде се дяна, дали се подвизава сега под някое име тук, той изкупуваше греховете и той беше главата на Плевен. :)

Серджо и Здравко ще ги насоча Изображение Лазар също, ако има интерес, Смокър, Олд Ман и на който още имам някакъв тип координати.

Градът ще го оправяме догодина. Сега на ред са подаръците Изображение
Изображение Изображение
abc

Мнениеот sunbird на Съб Дек 27, 2008 7:09 pm

А, интересно! Какво се случи със стария Плевенски форум, убих се да го търся, за да го покажа на ibudurov?!? Дано догодина управляващите спрат да си клатят каквото си клатят и да започнат да работят за каквото са там.
В тоя ред на мисли ето нещо, което ми пратиха приятели, по-мащабно и необходимо:
"След всички безобразия на избраните от нас "управляващи" в послените дни и седмици на нас, обикновенните граждани на Р. България ни ПИСНА!!!
В редица български форуми започна организацията на ОБЩОНАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ на 14.01.09. Датата, на която депутатите се връщат от едномесечна коледна ваканция, ние, българите ще бъдем ПРЕД ПАРЛАМЕНТА за да им покажем, че ни пука, че не спим и че няма да ги търпим!!!
Призоваваме всички организации, които стачкуваха под различни форми поотделно да се обединят!
На сградата, която бе опорочена от 240 некадърници, пише "ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"!!! Нека се обединим - всички студенти, екозащитници, фермери, производители, пенсионери, онкоболни, редовите граждани на Р. България на 14.01.09 всички заедно да им кажем "ПИСНА НИ"!!!
Повече информация ще има във форума на БГ-МАМА, както и във всички други по-големи форуми. Кажете на колкото може повече хора - Нека всички научат за тази инициатива!!!"

Аз ще направя възможно да съм там.
Не съм сигурна, може би трябва да се създаде нова тема по въпроса, но това ще си покаже с времето и интереса.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
sunbird

Мнениеот pe6ost_88 на Чет Фев 12, 2009 12:20 am

gogata написа:ABC, изключително много се радвам да те видя! 8-) Липсват ни обаче и още незабравими хора като Оги, Серджо.... :) А истинският фен на Плевен "админът" не знаем къде се дяна, дали се подвизава сега под някое име тук, той изкупуваше греховете и той беше главата на Плевен. :)

Абе друго си беше с админа.Имаше кой да отговаря на въпросите ни и кой да вземе някакви мерки по проблемите.Сега колкото и да си пишем тук ефектът ще е нулев.Не знам в конкретният случай , за тази градинка дали , нещо е направено и дали изобщо тази тема е прочетена от когото трябва за да допринесе за решаването или поне сигнализира за проблема.едно е сигурно - затварянето на форума на общината определено затруднява комуникацията на хората с институцията и ни връща доста назад във времето , когато е трябвало за да сигнализира за изгоряла крушка , дупка или запушена канализация или просто да изкаже мнение по въпроси отнасящи се до местната власт човек трябва да губи излишно , дефицитно време и усилия за да го направи.Неудобно е и ненужно при наличието на съвременни технологии.А форумът определено доказа за времето за което го имаше , че наистина е полезен , че улеснява гражданите и помага за по-добра комуникация и граждански контрол.Уви, сега Община Плевен е по-затворена за общественото мнение и се върна години назад.Жалко наистина.
Плевен - център на Северозападния район за планиране
pe6ost_88

Следваща

Назад към … и ОПЛАКВАНИЯ