zapleven.com

Free Website Templatesphpbb3 styles

Час ПИК за пенсионерите в тролеите

Пусни Анкета

Трябва ли да плащат пенсионерите в пиков момент или да се возят безплатно по всяко време?

Да, трябва да си плащат билет в пиковият час.
6
60%
Не, нека пътуват и се возят по всяко време, най вече в пиковият час.
4
40%

Общо гласове : 10

Re: Час ПИК за пенсионерите в тролеите

Мнениеот kalitko на Вто Май 19, 2009 8:26 pm

Пешо много начетен го даваш.Няма лошо но ти чета коментарите навсякъде.Ти четеш ли ги или само пишеш.Та ние говорим за градския транспорт в Плевен, не в Холандия.Кой от вас плаща билетчетата или картите на пенсионерите за да пита -дали и да или не?То в градския транспорт в часовете пик все пак няма такава навалица както беше едно време.Тогава маршрутите бяха от точка А до вкъщи,сега точка А е някъде другаде но маршрута е непроменен.Адът е с автомобил там коментирайте.Пешко -браво пишеш добре но прекаляваш със сигурноста, някой неща май стават не от четене , а от годините мъдрост.
kalitko

Мнениеот pe6ost_88 на Сря Май 20, 2009 10:47 am

kalitko написа:Пешо много начетен го даваш.Няма лошо но ти чета коментарите навсякъде.Ти четеш ли ги или само пишеш.Та ние говорим за градския транспорт в Плевен, не в Холандия.Кой от вас плаща билетчетата или картите на пенсионерите за да пита -дали и да или не?То в градския транспорт в часовете пик все пак няма такава навалица както беше едно време.Тогава маршрутите бяха от точка А до вкъщи,сега точка А е някъде другаде но маршрута е непроменен.Адът е с автомобил там коментирайте.Пешко -браво пишеш добре но прекаляваш със сигурноста, някой неща май стават не от четене , а от годините мъдрост.

Коментирах Нидерландия (Холандия е област в държавата Нидерландия) , Люксембург и т.н. , защото ми се дава за пример как в Западна Европа пенсионерите си плащали билет в пиковия час.В тази връзка ми беше поста, не съм искал да се правя на много начетен , защото знам , че съм още млад и има още много какво да науча.Но просто изразявам лично мнение базирано на това което на този етап знам и съответно мисля.Прав си , че след 20 години сигурно ще разсъждавам друго яче , но до тогава да си трая ли? Колкото до коментарите , аз си ги чета , на теб ако не ти е приятно да ги четеш "навсякъде" , просто не ги чети.Никой не те задължава , както и на мен никой не ми забранява да ги пиша , живеем в свободна и уж демократична страна...
За останалото сме на едно мнение.Май не си ми прочел всичките коментари по темата , защото и аз като теб твърдя , че пенсионерите имат право на преференциални цени и, че в градския транспорт в часовете пик все пак няма такава навалица особено в Плевен , където казах вече , че 4 години съм се возил всяка сутрин с тролей и понеже имам база за сравнение направих такова със София , където си е истинския ад.
Плевен - център на Северозападния район за планиране
pe6ost_88

Мнениеот hrisito на Нед Юли 26, 2009 7:26 pm

Нека си пътуват....ако питате мене и още много привилегии трябва да имат,но уви... :roll:
Оптимиста се смее,за да забравя,а песимиста забравя да се смее!Изображение
hrisito

Предишна

Назад към Анкети