АНКЕТА

 

Харесва ли ви новият МОЛ Панорама ?

Да , много

Има много какво да се желае

Не

 

Парк - Мотел ГРИВИЦА

Дейност:

Мотел

Адрес:

село Гривица

карта
Телефони:

064/80 47 47

E-mail:

mlv_ab@yahoo.com

Уеб сайт:

www.parkmotelgrivitza.com

Категория: ТУРИЗЪМ  /  Мотели

Ресторант Ресторантът на мотела разполага с 250 вътрешни места и над 400 места в лятната ни градина. Напълно оборудван и с перфектно обслужване той е изцяло подходящ за провеждане на всички видове организирани мероприятия като: сватбени тържества, кръщенета, студентски и/или коледно новогодишни празници, бизнес срещи партита, промоции и много др.

Тук може да дегустирате по избор предложенията на Българска и Европейска кухня, оборудвана с чеверме, собствено барбекю с дървени въглища, и екип от професионалисти. За вашето добро настроение се грижи оркестър “Орбита”.

Ако имате повече време за себе си може да се насладите пищната природа на Националния парк Гривица заобикаляща мотела от всички страни. Чистият въздух и спокойствието са гарантирани.

Прохладата на водата, радва всеки един от нашите малки и големи посетители. Приятната музика, близоста на открития бар с напитки, доставят удоволствие на всички наши гости. Напълно обезопасени и оборудвани с чадъри, шезлонзи и джакузи зони, басейните привличат не един желаещ. Също така те са и предпочитани места за организиране на различни партита, конкурси за красота, ревюта и модни дефилета.
Добави на фирма